Dagens händelser.

Idag har jag varit ute i en lekpark vid ett villa område och lekt lite med David. Först ville han gunga sa han men han ändrade sig fort när han hittade sina favoritgrejor där istället.... Grävskopor! Och där satt han sen och var jättelycklig.

Här har vi honom, den lyckliga, lilla grävmaskinisten.

  

Efter mycket om och men så skulle han väl gunga ändå då men han ville ju absolut inte gunga i nån bebisgunga inte. Nej, han skulle minsann ha en stor. Men det fick han inte. *dumma mamma* :) Hur som helst så nöjde han sig väl med en bebisgunga ändå då, iallafall ett tag. När han fick kliva ur gungan gick han ju raka vägen till dom två större gungorna och tjatade om att han ville gunga på dom också. Så han fick väl sitta där en liten stund iallafall då. Han tröttnade fort dock och började leka med gungan istället. Och trots förmaningar och en massa aja-baja så gjorde han det som man inte ska göra. Gav gungan en knuff så den for iväg, stog själv kvar och fick gungan rakt på munnen....
Han for baklänges och satte sig i sanden och såg väldigt förvånad ut, sen började han stortjuta för det gjorde ju ont. Och givetvis så började han ju blöda också. Som tur var så slutade han blöda ganska fort men han såg ju ut som om han hade läppstift på sig ett tag. Efter en lite närmare koll så syntes ett litet jack i överläppen men i övrigt så verkade allt okej.
Så nu har han en väldigt fin fläskläpp.

Och Tony är halvt om halvt invalidiserad också och kan ju nästan inte göra nånting alls. Efter att han hade knatat runt på cruisingen för ca en månad sen så fick han ont i alla leder och det har väl kommit och gått lite så där. Utom i fötterna där han haft ont konstant sen dess. Och nu har fötterna svullnat upp på honom så han har inga fotknölar längre och han kan nästan inte gå. Det blev en tripp till jouren igår där doktorn tittade på honom och sa att hon trodde det var inflammation och skulle skriva ut lite tabletter åt honom och så skulle en sänka tas och om två veckor skulle han på återbesök hos sin läkare. Så vi får väl se då om han blir bättre eller inte av dom här pillren.Och här är två svullna fötter som gör väldans ont.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hihi grabbar jag säger då det =) Alla småkillar verkar vara galen i grävskopor, bilar osv

2009-06-19 @ 13:33:42
URL: http://nathalinickie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0