Prickigkorvsjukan

Imorse upptäckte gubben min att David hade en prick på hakan men jag tänkte att det nog inte var så farligt.
Myggbett eller nåt sånt där tänkte jag. I bilen påpekade gubben min att David hade en till prick i pannan också. Då började jag fundera lite grann och tänkte att jag skulle kika lite extra på honom när vi kom fram. Väl framme på parkeringen på dagis kikade jag lite och hittade fler prickar på axeln och då sa jag åt gubben min att han kan inte gå på dagis. Så jag fick gå in och meddela att han fått lite mystiska prickar och skulle uppsöka en läkare för säkerhetsskull. En av dagisfröknarna följde med ut och tittade lite och sa att det såg ut som vattkoppor och meddelade också att det går på nån av avdelningarna där.  *suck*

Gubben min fick åka till doktorn med David medan jag sprang till jobbet. Och mycket riktigt, doktorn sa att det var vattkoppor. När jag kom hem från jobbet kikade jag lite till på David och då hade han lite fler prickar i ansiktet, bakom öronen och på halsen. På bröstet såg det ju ganska bra ut och inte alls så många prickar så jag tänkte att det kanske inte kommer så många fler då. Men när jag vände på honom och tittade på ryggen så insåg jag att det här blev en riktigt prickig historia ändå..... Hela ryggen är full med vattkoppor! Hela vägen från nacken ända ner på rumpan. Jag hoppas att han är frisk tills att vi börjar våran semester!

Falcor Morris. :D

Idag har jag ringt och försäkrat Morris. Så nu har båda katterna en likadan försäkring. Men jag är ju lite osäker på om han är öronmärkt, som förra ägaren sa att han var. Man får ju aldrig titta i hans öron! Han är inte så förtjust i att man är där och pillar och har sig. Så jag överväger faktiskt att ta honom till veterinären och be dom kolla om dom hittar nån märkning eller nåt chip. Hittar dom inget så ska jag nog göra mig råd med att chippa båda katterna faktiskt. Bara för att vara på den säkra sidan.

Igår låg Morris i soffan och sov och han liknade faktiskt den här lyckodraken Falcor från filmen The never ending story lite grann! :P


V-ödla

 
För två veckor sen ungefär var jag ute på kolonilotten och klippte gräset och rensade syrén häcken.
Och det var så varmt ute att jag blev tvungen att ta av mig till linne och shorts för annars har jag inte kunnat jobba. Dessvärre smörjde jag mig aldig för alla solskyddsfaktorer låg nerpackade i Davids väska  och den var på dagis. Men jag brände mig inte allt för illa iallafall. Lite svidig blev jag men det var inte så jättehemskt det heller tyckte jag. Igår förvandlades jag till en V-ödla och kunde dra loss en massa skin.

RSS 2.0