Vad drömde jag då?

Igår gick jag ju och plockade dessa 7 olika blommor. Och eftersom att det är lite dåligt med både gärdesgårdar och ängar här så fick det bli att jag plockade blommorna på 7 olika platser under min promenad istället. Sen läste jag någonstans att man även skulle vara tyst under tiden man plockade blommorna så jag sa inte ett pip under tiden heller.
Sen gick jag hem och la mina blommor under kudden. När det sen var dags att sova så var jag ju givetvis mycket nyfiken på om jag skulle drömma om den jag ska gifta mig med.
Och vad drömde jag då? Jo... jag drömde att jag satt med en röd färgkrita och skrev! *Yey* Sen satt jag med en grön turschpenna och ritade ett porträtt och skrev ett namn men den pennan fungerade lite sämre. Och sen vaknade jag.
Så nu vet ni, om ni hittar en röd färgkrita eller en grön, lite sämre fungerande turschpenna så kanske det är min blivande make! ;)

Kattastrofen testar.

Ja så var det midsommar nudå och jag har faktiskt beslutat mig för att testa en av dessa sägner som finns om Midsommarafton. Den här om att man ska plocka 7 olika sorters blommor och lägga under kudden och då ska man drömma om den man ska gifta sig med. Personligen har jag mycket svårt att tro på det här och det är just därför som jag tycker att det här ska bli riktigt intressant att testa.
Så idag har jag varit på promenad och plockat blommor och det var ju inte det lättaste att hitta olika blommor kan jag ju säga. Men jag lyckades tillslut!
Imorgon får ni veta om jag drömde om den jag ska gifta mig med.

Tills dess, ha en trevlig midsommar! 


Dagens händelser.

Idag har jag varit ute i en lekpark vid ett villa område och lekt lite med David. Först ville han gunga sa han men han ändrade sig fort när han hittade sina favoritgrejor där istället.... Grävskopor! Och där satt han sen och var jättelycklig.

Här har vi honom, den lyckliga, lilla grävmaskinisten.

  

Efter mycket om och men så skulle han väl gunga ändå då men han ville ju absolut inte gunga i nån bebisgunga inte. Nej, han skulle minsann ha en stor. Men det fick han inte. *dumma mamma* :) Hur som helst så nöjde han sig väl med en bebisgunga ändå då, iallafall ett tag. När han fick kliva ur gungan gick han ju raka vägen till dom två större gungorna och tjatade om att han ville gunga på dom också. Så han fick väl sitta där en liten stund iallafall då. Han tröttnade fort dock och började leka med gungan istället. Och trots förmaningar och en massa aja-baja så gjorde han det som man inte ska göra. Gav gungan en knuff så den for iväg, stog själv kvar och fick gungan rakt på munnen....
Han for baklänges och satte sig i sanden och såg väldigt förvånad ut, sen började han stortjuta för det gjorde ju ont. Och givetvis så började han ju blöda också. Som tur var så slutade han blöda ganska fort men han såg ju ut som om han hade läppstift på sig ett tag. Efter en lite närmare koll så syntes ett litet jack i överläppen men i övrigt så verkade allt okej.
Så nu har han en väldigt fin fläskläpp.

Och Tony är halvt om halvt invalidiserad också och kan ju nästan inte göra nånting alls. Efter att han hade knatat runt på cruisingen för ca en månad sen så fick han ont i alla leder och det har väl kommit och gått lite så där. Utom i fötterna där han haft ont konstant sen dess. Och nu har fötterna svullnat upp på honom så han har inga fotknölar längre och han kan nästan inte gå. Det blev en tripp till jouren igår där doktorn tittade på honom och sa att hon trodde det var inflammation och skulle skriva ut lite tabletter åt honom och så skulle en sänka tas och om två veckor skulle han på återbesök hos sin läkare. Så vi får väl se då om han blir bättre eller inte av dom här pillren.Och här är två svullna fötter som gör väldans ont.

Sommarfest.

Idag har det för en gångs skull inte regnat och solen har väl tittat fram nån enstaka gång så där under dagen. Men det har ju inte varit jättevarmt precis då. 
Idag var det också dags för sommarfesten på dagis och alla barnen skulle vara utklädda till Astrid Lindgren figurer.
Och här har vi David, utklädd till Emil i Lönneberga. Jag ska väl också passa på att tillägga att han under själva sånguppträdandet hade en massa hyss för sig så personalen fick springa runt och hämta honom! Han var och klättrade på staket, tog alla pinnar från den lilla brasan som tillhörde uppträdandet och kastade dom åt pipsvängen och sprang iväg och skulle fippla med bandspelaren och trycka på alla knappar där. Plus att han började springa runt och prata om sin snopp! Alla föräldrar och släktingar som stog och såg uppträdandet skrattade åt David och själv var jag ganska glad över att jag stog längst bak och inte såg nånting......
Jag förstår verkligen hur Emils mamma kände sig allt som oftast när Emil gjorde hyss inför publik!
En av mormödrarna sa till och med att det verkligen VAR en liten Emil det där så busig som han var.

Så till er som påstår att David är så snäll och go och inte förstår vad jag pratar om när jag påstår att han är bråkig och jobbig: NI SKA FÅ SE FILMEN!!!!! Och den visar inte ens hälften av vad jag får stå ut med här hemma!


        


   

Skitväder!

Det är vad det har varit ända sen i Onsdags. Det har varit kallt, mulet och pissregnat hela tiden och nu börjar jag faktiskt bli riktigt less på det här. Nu har det gått så långt att jag blivit riktigt seg och tappat lusten för att göra nånting alls.
Enda fördelen är väl att jag inte har behövt tvätta håret på flera dagar. Mitt hår är ju så där att så fort att det är fuktigt, kvavt eller regnar så säger det bara "FLUFF" och så ser jag ut som Ronja rövardotter. (Sopkvast är också en bra beskrivning)
Jag lever i utopin att i morgon är det fint väder, soligt och 25 grader varmt! Men i verkligheten så är det väl mulet, regn och på sin höjd hela 12 grader ända fram tills efter Midsommar......
Jag börjar hålla med Thomas Ledin om att sommaren är kort, det mesta regnar bort.

Davids öra ser nästan normalt ut nu iallafall och han har inte klagat på att han har ont längre heller så det är ju bra.
Och imorgonkväll ska han vara utklädd till Emil i Lönneberga på sommarfesten som hans dagisavdelning ska ha.
Det är just därför jag hoppas på att det är bra väder.

Skolavslutning.

Igår var det skolavslutning och jag och David skulle till kyrkan och se på när hans kusiner tog examen. Men vi vaknade en smula sent så vi kom försent och fick stå utanför. Det var mindre roligt för det var ganska kallt och mulet men betydligt friskare luft. Inne i kyrkan var det ju som sagt knökfullt med folk . Jag kan tänka mig att om man ens kommit innanför dörrarna så hade det varit som att gå in i en vägg av  parfymdoft och kvälme. Jag föredrog nog kylan då.
Hur som helst så hann vi inte stå många minuter där utanför innan David meddelade att han hade ont i sitt ena öra. Och vid en närmare titt på det så var det alldeles illrött och svullet. Det blev en liten tur upp till jouren för en koll . Doktorn trodde väl att det handlade om ett myggbett och rekommenderade att smörja med Mildisonsalva.
Personligen har jag svårt att tro på att det skulle handla om ett myggbett när han säger att det gör ont.
Myggbett brukar inte göra ont och han klagade inte när han hade myggbett stora som femkronor lite här och där på kroppen. Och han brukar inte klaga på att han har ont heller annat än om han verkligen har ramlat och gjort illa sig.
Men okej, jag smörjer med den där jäkla salvan och får väl hålla lite uppsikt och se vad som händer.
Blir han inte bättre snart så får jag väl åka tillbaks då och då kräver jag att dom tittar i örat på han också för det gjorde dom inte den här gången. Dom bara tittade på det som syns och konstaterade att han var röd typ.
Cykelverkstad... *mutter*

   
Davids öra som han har ont i.


Det örat han inte har ont i.

Efter besöket på jouren så bar det iväg till nästa examen i en annan kyrka och där fick jag stå inomhus iallafall i tamburen. David fick leka lite med sin yngsta kusin och det var en himla tur det för annars har han lessnat fort där inne för det där tog ju närmare en och en halv timme! Till och med jag började lessna.
Jag träffade på min gamla klasskompis pappa där inne så vi stog och småpratade lite grann och så där och helt plötsligt kom det fram en kärring och sa att om vi skulle prata så fick vi gå ut för det ekade ända in i kyrkan så barnen blev nervösa. Vid det laget lessnade jag på riktigt och blev förbannad.
Det fanns HUUUUR många andra som helst som stog där och pratade, för att inte tala om alla ungar som sprang upp och ner för trapporna och stimmade och stojade. Men dom klagade hon minsann inte på!
När det äntligen var slut där i kyrkan så traskade jag och David iväg hem till min syster och fikade och där blev vi kvar nån timme iallafall. På vägen hem somnade David i vagnen för han hade ju inte hunnit sova nån middag än och det var ju bra tänkte jag. Inte gjorde det nåt om han sov i vagnen när vi kom hem heller för då skulle ju jag hinna plocka och dona lite här hemma. Och vilken optimist jag var då......
Precis när jag svängde in på gårde så slog han ju upp ögonen, som vanligt. Det slår aldrig fel!  Det är precis som om han känner på sig att vi är hemma och då vaknar han precis utanför dörren till porten. Inte skulle han sova nåt mer här hemma heller så han sov väl runt 15-30 minuter. *hurra!* Eller nåt.... Jag fick inte ett jota gjort här hemma.

På kvällen ringde Therese och undrade om jag ville hänga med henne ner på stan för det var lite aktiviteter där. Och vid det här laget så behövde jag verkligen få umgås med henne bara hon och jag och ha kul för jag höll på att få frispel efter allt som hänt under dagen.  Så vid sjutiden gick vi ner på stan och lyssnade på banden som spelade och bara gick runt och pratade. 
Vi konstaterade ganska snabbt att vi kände oss som 80+.... Medelåldern låg väl nånstans mellan 12-14 år!
Det var fortfarande mulet och sen började det att regna så vi fick gå och ställa oss under tak en stund. Och medan vi stog där så blev jag fruktansvärt trött. Jag har kunnat somna stående och då var klockan 21.05.
När regnet hade lugnat ner sig så gick vi på macken så hon fick köpa cigaretter och sen gick vi tillbaks och då var jag så där lagomt övertrött så precis allting blev roligt.
Therese kläckte ur sig att förra gången hon fick för sig att vi skulle ut och gå på promenad så var det ju typ 50 grader varmt ute och vi höll på att avlida i värmen. Och nu var det ju pissregn och då fick hon för sig att nämen nu ska vi ju ner på stan. Jag höll på att vika mig dubbel av skratt när hon sa det. Kort därefter så började hon gräla över sina byxben som var för långa så hon hade varit tvungen att vika upp dom och ändå så gick hon och trampade på dom så nu var dom ju blöt ändå. Och så började hon rätta till byxorna och muttrade en massa under tiden. Jag skrattade som en tok! Och när hon reste sig upp igen så började hon muttra över att hennes trosor fan var ända nere i Skåne och började dra i både byxor och trosor och då höll jag ju på att dö av skratt!

Sen knatade vi runt en liten stund på stan igen och sen skulle hon ta bussen hem. Så jag följde med henne till hållplatsen och så stog vi där och pratade lite grann. Efter en stund så kom det två tjejer och en kille och gick förbi oss. Och vi hörde väl inte hela samtalet men tjejerna gick tydligen och pratade om avsugningar. Killen sa inte ett smack.
Hur som helst så sa väl den ena tjejen nånting om hur man skulle göra varpå den andra tjejen frågade "är det skönare då?" Therese och jag bara stirrade på varandra och jag sa " I'm too old for this shit...." och så började vi asgarva.
Strax därefter kom hennes buss och hon åkte hem och jag knatade hemåt.
Och jag säger bara det, har man haft en skitdålig dag så allt man behöver göra är att prata eller umgås med Therese.
Allt blir så mycket bättre då!

Menlöst igen då.

Ta fram mobilen - svara på frågorna

Namn 1 - Anita
Hur länge har ni känt varandra? - 13 år
Har du pussat honom/henne? - Haha nä,
Kan du berätta hemligheter för personen? - Vet inte

Namn 5 -  Robert
Är ni släkt? - Ja
Hur är han/hon till sättet? - Rolig
Känner du honom/henne bra? - hehe, jadu det var en bra fråga.

Namn 10 - Hanna
Har du sänt personen ett sms? - Jo men det var länge sen nu. Vet inte ens om numret stämmer längre. *haha*
Är det en tjej? - Ja
Går personen i samma skola? - Nej.

Namn 13 - Jessica P.
Kramat personen? - Nej
Bor? - Här i stan i alla fall.
Hatar du personen? - Nej

Namn 15 - Lasse Kongo
Har du besökt personen? - Japp det har jag.
Är han/hon trevlig? - Jodå.
Vad börjar hans/hennes namn med? - L

Namn 18 - Mamma hem
Har du kramat henne/honom? - Ja, det är min morsa.
Har du sett personen full? - Nej tack och lov för det!
Är personen äldre än du? - Ja hon borde ju vara det, det är ju min morsa.  ;)

Namn 21 - MIB #5150
Är han/hon vacker? - Jag har inte kollat så noga.
Bästa minne av personen - När han berättade om Trafik Trolle för mig.
Har du hennes/hans msn? - Japp.

Namn 22 - Mobilsvar
Står han/hon nära dig? - Njä
Har du kramat personen? - *ASG* skulle inte tro det då.
Har du varit förtjust i honom/henne? - Kan jag inte påstå. Men kanske bra å ha.

Namn 25 - Mr Wildheart
Beskriv med ett ord - Rolig!
Bor personen i huvudsstadsregionen? - Nej.
Har du sett honom/henne i en dröm? - Nej. Jag har inte ens vetat hur han sett ut för det tog honom 8 år att skicka ett foto.

Namn 28 - Peter
Första tanke? - Mr bean.
När träffade du senast personen? - Ööö.... jaa... *funderar* när var det? Här om veckan.....? Kanske....?  
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? - Av han själv.

Namn 32 - Sarisio
Har du sett personen naken? - *skrattar* Näe.
Ge ett smeknamn - Sarisio
Kille eller tjej? - Tjej


RSS 2.0