David är utmanad!

David har blivit utmanad av Alexander att visa er hans favoritnalle...

Och här har ni: Werner och Bernard.
(Eller Wernard och Berner som dom alltid får heta när mamma är trött och inte kan prata.)David i sin tur utmanar följande:

Julian

Ella Miranda


Lite kul.

Igår var jag på tutbingo med mamma och lillebrorsan. Och honom kan man ju skratta sig fördärvad åt ibland. Igår var en sån gång.
Det hela började med att mamma sa att det var SÅ SYND att hon hade lämnat honom hemma när hon for och handlade igår för nu missade han ju alla fina foppa tofflor som dom sålde där. Och dom var ju så billiga så han skulle ju kunna ha köpt sig ett par tyckte hon. (Han hatar foppa tofflor och det vet hon.) 
Efter en stunds tystnad kläcker han ur sig: Jag har en mor som tjatar om foppa tofflor och en far som tjatar om träskor. Själv vill jag ha sandaler...."
Jag höll på att dö av skratt.

Mjaha...vad skriver man här då?

Jag har nu varit förkyld några dagar och jag börjar bli en smula less på det här nu. 
Som om inte det vore nog, nu har haft så där ont i handleden i några dagar igen. Jag har ju gått och blivit en sån här "väder-kärring" verkar det som för så fort att det ska bli skitväder så får jag ont i handleden.
Och när jag var in i datarummet och letade efter mitt handledsskydd igår passade David på att mata skrivaren med pusselbitar. 

Hurra!

Jag är så glad idag för min ärligt stulna lilla Yuccaplam har överlevt Findus massaker! :) 


Dagens bild.

Idag var jag bara tvungen att fota David när han stog ute på glasverandan och tittade ut. Han såg för cool ut. :)


Veckans gnäll.

Jag tänkte inleda den här veckan med en lista med en massa gnäll faktiskt.

1. Pollen
2.Vårstädningen på gården
3.Okastrerade katter

Vi börjar med denna förbaskade pollen explosion som plötsligt inleddes för några dagar sen. På grund av det så har jag nu gått runt och snorat och nyst om vart annat under hela helgen. Behöver jag säga att det är mindre roligt?! Jag har inte känt av min pollen allergi på många år men på grund av den här värme chocken som plötsligt uppstog så har allt fullkomligt exploderat i grönska här. Jag blev SÅÅÅÅÅ lycklig när det regnade igår för då mådde jag bra!
Jag röstar för att det kan regna hela pollen sesongen igenom.

Vårstädningen på gården här har ju också inletts till min stora förtjusning. Jag blir alltid lika lycklig när dom börjar sopa undan flera ton grus som ligger utspridd över asfalten efter vintern. Tyvärr är det ju så att dom inte direkt prioriterar det området som jag bor på. Det sopas typ sist här. Men hur som helst så upptäckte jag igår att dom börjat sopa parkeringen iallafall. Och idag när jag kom hem hade dom börjat inne på gården. Men jag förstår för mitt liv inte hur i hela fridens namn dom tänker när dom städar. För dom har bara sopat ut allting och lagt som en lång rand på mitten av gångvägen här inne på gården. Hur vore det om dom kanske sopade ut allting mot vägen så kan traktorn komma och ta bort gruset på en gång!? Nu får ju det här ligga här i flera dagar innan dom tar bort det och det kommer ju resultera i att gruset blir utspritt igen för folk GÅR faktiskt här inne på gården dagligen! Spånskaft....

Och så dessa förbannade okastrerade hankatter som ränner runt här och pinkar under trapphuset så det stinker så fort man går upp för trappen. Inte blir den där doften särskilt mycket mildare när det är varmt ute heller. Den förvärras!
Och när man har huvudvärk så luktar amoniak inte rosor precis.... det är risk för svimnings anfall!
Min åsikt är: Kastrera katterna eller håll dom inomhus så ni själva får uppleva denna "ljuvliga" doft av amoniak.

RSS 2.0