Manisk!

Igår efter frukosten tog jag reda på disken och torkade bänkarna och spisen. Sen gav jag Morris medicin och mat och han tackade så mycket genom att välta ut en liter vatten på golvet. Jag satte mig på golvet och torkade upp vattnet och eftersom att jag ändå redan satt där på golvet så kunde jag ju lika gärna skura elementet. När jag hade gjort det tänkte jag att jag kan lika gärna ta skåpluckorna i köket när jag ändå håller på så jag gjorde det också. När det var klart och jag skulle hänga handdukarna på tork i badrummet såg jag att speglarna behövde göras ren. Så jag gick iväg och hämtade fönsterputsen i städskåpet och såg då att köksfönstret också behövde sig en genomgång. Så jag putsade insidan på fönstret och gick sen vidare in i badrummet och putsade speglarna.
Och medan jag ändå var där inne i badrummet kunde jag lika gärna mocka kattlådan. Jag tänkte göra ren både badkaret, handfatet och toaletten också men jag glömde bort det efter att jag gått ut med soporna efter rengöringen av kattlådan.
Jag tackade Morris för att han såg allt vad jag egentligen behövde göra och för att han gav mig en hjälpande tass att komma igång.

Idag infann sig den där välbekanta vårstädnings känslan när jag vill riva ut precis allt som finns på glasverandan och få ORDNING där. Just nu är det bara en avlastningstation för allehanda skit och det har väl sett ut så där ute nu i ja... sisådär en 7-10 år. (Dvs lika länge som vi har bott här!!!!)
Jag börjar bli en smula less på det hela faktiskt och jag tror nog att jag ska tvinga min karl att vi ska börja rensa där ute. Bara vi får en barnfri helg eller nåt. Källaren skulle också behöva sig en omgång och tyvärr är det ju som så att dom här två ställena hör i hop på något mystiskt sätt. Vi kan inte få ordning på något av ställena förrän vi börjat rensa på ett av ställena. (Troligtvis källaren).
Och vid det här laget börjar jag nästan känna mig lite manisk över det här med städning och få ordning.
Städa, städa, städa! Rensa ut skiten! Bort med allting! Jag_MÅSTE_städa och ha ORDNING.
Annars kommer nog jag snart att få en sån där fin krama-mig-själv-tröja och små rosa piller.....


Kommentarer
Postat av: Kattson

Tänk vilken nytta man alltid har av en katt. Allt det där hade kanske inte blivit gjort om inte Morris hade tagit initiativet genom att hälla vatten på golvet!

2012-02-22 @ 10:40:14
URL: http://www.kattsidor.blogspot.com
Postat av: Katta

Ja det var verkligen tur att han såg allt jag behövde göra och hjälpte mig att komma igång. :)

2012-02-23 @ 14:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0