Sjukling.

Hela förra veckan hade David lite förhöjd temp men ingen feber. Lite gnällig var han också vissa dagar och på dagis hade han varit hängig en dag. Jag antog att han säkert hade nån förkylning på gång eller nåt sånt så jag väntade bara på att det skulle bryta ut.
På Söndagmorgon när han vaknade var han ganska ilsket röd på högra kinden men det såg mest ut som om han hade rivit sig eller nåt sånt. Och det såg mycket bättre ut några timmar senare så det var väl bara nåt tillfälligt antog jag.

Vi for iväg och tittade på när min systerdotter var på ridtävling och sen åkte vi hem.
På kvällen hade David 38 graders feber men den hade gått över till Måndag morgon. För säkerhetsskull fick han vara hemma från dagis ändå. Jag började fundera på om han kanske hade fått nån allergisk reaktion mot nånting men isåfall mot vad? Under dagen tyckte jag att hans högra kind såg värre ut. Den var ilsket röd igen och nu såg det ut som små blåsor. Bara det nu inte skulle vara svinkoppor.
Samtidigt slog tanken mig att det kanske var vattkoppor så jag började kika på resten av kroppen hans men hittade inga fler utslag. Det var bara på kinden.

Imorse hade han fått lite röda utslag på den andra kinden också och då tänkte jag att det nog var bäst att ringa BVC ändå. Sen blev det en snabbtur upp på jouren där det konstaterades att han hade fått vattkoppor.
Det visade sig nämligen att han hade fått prickar på benen också och dom prickarna fanns inte där i morse när han vaknade för jag kikade på honom då också.
Så nu är det bara att hoppas på att han inte får några fler prickar och att han slipper den hemska klådan.
Än så länge verkar han ganska skonad från allt sånt.  Men det kan ju bli värre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0