Hos morfar.

Idag fick David träffa morfar för första gången i sitt liv. Och det blev ju en upplevelse det också. *skratt*
Han knatade upp för trappen och fram till dörren och ringde på. Det lilla paketet han skulle ge till morfar höll han i händerna också och stog så snällt där och väntade. Och när morfar öppnade dörren stog David still och bara tittade, sen kastade han paketet på golvet en bit framför morfar och backade. *ASG* Han blev visst lite rädd.
Men det gick över så fort att vi hade kommit in och fått av oss skor och jackor och så där. Paketet klarade sig också från att gå sönder.

David gick raka vägen in i Tv rummet och skulle se på sporten..... men han satt ju inte stilla många minuter.
Han började undersöka hela lägenheten och yrade runt som en tok. Morfar skrattade och sa att det var länge sen han hade sånt liv där hemma. Sen fick David en hel påse full med godis. Och då blev han överlycklig och sprang runt och åt godis för fulla muggar. Chokladbjörnar och fruktnappar så nu har han godis som räcker till långt efter jul!

Efter en timme hade väl David tröttnat på att vara hos morfar för det fanns ju inte så mycket att leka med där, så han gick till ytterdörren och försökte öppna den och sa "Hejdå" och att han skulle åka bil. (han ville hem med andra ord.) Så vi fick försöka muta honom så gott det gick för att få honom att vilja bli fotograferad med både mormor, mig och morfar. Och efter mycket om och men så gick det väl an. Det blev väl några foton iallafall.
Tyvärr så hade vi ju bara mobilkameran för vi glömde att ta med kameran. Så bilderna blev ju inte allt för bra då. Men vi får väl försöka hälsa på fler gånger då och komma ihåg kameran den gången så vi kan få nåt ordentligt kort.

Granen står fortfarande klädd och fin och med alla barren kvar. Katterna har låtit den vara. *kors i taket*
Och David har inte varit nämnvärt intresserad av julgranskulorna heller så dom har också fått hänga kvar.
Nu hoppas jag att den får stå och se fin ut ända till efter jul. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0