Har hänt en del.

Idag har vi varit hos Tonys föräldrar och firat en av hans mostrar som fyllt 60 år. Dessutom var hans moster som bor i Canada här på besök. Och det här var väl hennes sista resa hem till Sverige för hon kände sig väl inte så pigg längre lät det som. Så merparten av släkten var väl samlad och hade party.
Innan vi skulle äta så skulle det skålas lite grann och givetvis skulle vi sjunga och hurra för hon som fyllt år.
Och precis när sången och hurrandet var avklarat så blev det tyst en liten stund och alla som känner min karl vet ju hur han är...... han kan ju inte vara tyst. Så han kläckte ur sig: GRATTIS TONY! (Han fyller nämligen år idag.)
Gissa om det blev gapskratt.

Hundarna, ett helt gäng, yrade runt och busade och lekte med varandra. Det lite lustiga var att det bara var honor allihopa. Och tänk när vi såg Tonys kusins grandis när hon sprang runt där och busade och härjade.
Det var som att se Lilla My kuta runt där fast med fel färg! Usch vad vi saknade henne då.

Maten var riktigt god. Det var både räkor, kräftor, rostbiff, gravad lax, ost och skinkpaj, hamburgare och korv.
Jag hade gärna velat äta kräftorna för dom såg så goda ut. Men jag kan för mitt liv inte alls äta dom av den enkla anledningen att jag tycker att dom ligger där på tallriken och tittar på mig. Jag håller på att braka ihop varenda gång jag ska försöka skala kräftor. Jag tycker det är så hemskt så näe, det går inte. Så om jag ska äta kräftor kan jag bara äta skalade kräftstjärtar för då ser jag inte resten av kräftan.

När maten var avklarad så blev det skattjakt för barnen och när dom väl hittade kartongen med skatten i så blev dom nog överlyckliga. Hela kartongen var fylld med godis, små vattenpistoler och ett varsitt svärd i plast.
David bröt sönder sitt svärd efter 15 minuter. Och Tony tyckte inte att han skulle ha nån vattenpistol heller. (Pappa ville inte bli blöt.) Sen började Håkan hojta att alla män som hade gjort lumpen skulle följa med honom till trädgården. Och ja, dom som gärna hade velat göra lumpen fick ju givetvis också följa med. Men dom som fick frisedel kunde ju sitta kvar i partytältet. Där skulle det bli en sjuhelsikes fest enligt honom.
Jag blev så nyfiken på vad dom skulle göra i trädgården så jag gick dit och tittade.
Där var dom i full gång med att resa ett militärtält som Håkan med familj skulle sova i. Och efter mycket tok och skratt och repliker tagna ur filmen Repmånad stog tältet på plats.
Sen var det dags för kaffe och musikquizz.

Vi blev indelade i fyra lag. Jag, Tony, Annelie, Håkan och Maj blev ett lag. Men det var bara jag och Annelie som kunde svara på frågorna. *haha* Tony bidrog med hela två svar.
Och sista frågan kunde till och med David svara på. "Vad heter filmen" och "Vad heter Cowboyen i filmen".
När Håkan körde igång musiken började både jag och Tony att asgarva.... Det var filmmusiken från Toy Story!
Det är ju den enda film som David tjatat om att se den senaste veckan!
Hur som helst, vårat lag vann med hela 24 poäng.
Efter prisutdelningen var det dags för oss att åka hem för David började bli trött. Han vaknade relativt tidigt imorse och hade inte sovit nån middag på hela dagen. Och klockan var närmare 20.30 vid det här laget.
Jag räknade med att han skulle somna i bilen men han lyckades hålla sig vaken hela vägen hem.

Och den största händelsen av allt var när Tonys pappa fick ett MMS från Tonys bror.
Han och hans tjej hade åkt till Stockholm.... och gift sig! Det var väldigt oväntat.


David på trappen till Syllan och Görans stuga.David leker inne i militärtältet.


Håkans tält.


Kommentarer
Postat av: jag

verkar som du hade en rolig lördag iallafall. hoppas du mår bra idag för du brukar ju bli väldigt full vid sådana tillställningar. ok kanske inte, men allt kan ju hända så vem vet.

så jag antar att du har blivit frisk efter som du verkade njuta o ha skoj igår.2009-09-13 @ 13:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0